Bemanning

Vi leier ut personell raskt og effektivt.

Kontakt oss

Begynn å spar tid og administrasjon - la oss gjøre bemanningen deres

En vanlig problemstilling som leder er å ha tid til å finne de rette ansatte. Sjansen for å finne rett ansatt som er omgjengelig og samtidig liker din arbeidsplass krever mange timer med intervjuer og referansekontroller.

Ved å velge personell fra oss sparer du alle førstegangs intervjuer og kontroller. Vi jobber daglig med mange kandidater som har ulike interesser og krav, som gjøre det enkelt å finne rette kandidat til deg fra start. Som en leder har man allerede mange områder som krever et daglig fokus, og derfor er det veldig greit å ha en bemanningspartner.

Ifølge statistikk sitter over 50% av ansatte i norske bedrifter og drømmer om et nytt karriere valg – vær først ute med å treffe dem.

Rett person til rett stilling
Vi bemanner kjapt og effektivt

Vi bemanner kjapt og effektivt

Cee Solutions har fine løsninger innen rekruttering og bemanning, samt lang erfaring med å rekruttere personer som matcher med riktig jobb til rett tid.

  • Våre kandidater blir sjekket gjennom intervjuer, referanser og ulike personlighets tester.
  • Våre effektive bemanningsløsninger bygger på at vi driver utviklingen i bemanningsbransjen.
  • Våre medarbeidere er nøye utvalgt for å tilby dere best mulige ressursforsterkning. De vi leier ut, har erfaring innen de fagområder vi selv lever av.

Jobbanalysen er selve grunnmuren i rekrutteringsprosessen, og er den delen som trolig har størst betydning for om rekrutteringen skal bli vellykket eller ikke.

En jobbanalyse er en detaljert og systematisk gjennomgang av oppgaver, betingelser og ansvar for stillingen.

 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
La oss ta en uforpliktende prat over en kaffe.

Kontakt oss på telefon nummer 46 38 89 10 eller legg igjen navn og nummer under og vi ringer deg opp igjen.