Bemanningsbyrå

Kontakt oss

Et bemanningsbyrå du kan stole på

Cee Solutions AS ble stiftet som eget bemanningsbyrå i 2013 av personer med solid erfaring fra salg og ledelse. Vi ønsker å være en samarbeidspartner innen bemanning samt fast rekruttering for alle bedrifter i Norge som har behov for et bemanningsbyrå de kan legge sin lit til.

Vi finner kompetente ansatte via headhunting, vårt brede nettverk, samt tradisjonelle kanaler. Vi jobber tett mot våre kunder som støttespillere og rådgivere mot et felles mål, – å finne den beste kandidaten for nettopp deg og din bedrift.

Uansett hvor ditt behov ligger finner vi den beste løsningen innen rekruttering og bemanning for din bedrift. Vårt fokus er å bemanne rett person, som matcher med rett jobb, til rett tid.

Rett person til rett stilling
Vi bemanner kjapt og effektivt

Bemanningsbyrået som finner riktig kandidat

Cee Solutions bemanningsbyrå har gode løsninger innen bemanning av riktige kandidater.

  • Våre kandidater blir sjekket gjennom intervjuer, referanser og ulike personlighetstester.
  • Våre effektive bemanningsløsninger bygger på at vi driver utviklingen i bemanningsbransjen.
  • Våre medarbeidere er nøye utvalgt for å tilby dere best mulige ressursforsterkning. De vi leier ut, har erfaring innen de fagområder vi selv lever av.

Jobbanalysen er selve grunnmuren i bemanningsprosessen, og er den delen som trolig har størst betydning for om bemanningen blir vellykket eller ikke. Som bemanningsbyrå streber vi alltid etter å finne de dyktigste kandidatene, for å gjøre marginen for feilansettelse minimal.

Vil du finne rett person til jobben? Kontakt Cee Solutions bemanningsbyrå i dag. Vi er din støttespiller for en sømløs, smart og fremoverlent bemanningsprosess.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
La oss ta en uforpliktende prat over en kaffe.

Kontakt oss på telefon nummer 46 38 89 10 eller legg igjen navn og nummer under og vi ringer deg opp igjen.