Ledige stillinger Oslo

Kontakt oss

Vi hjelper deg å finne drømmejobben

Ledige stillinger er det mange av der ute. Vi jobber tett sammen med bedrifter og deg som potensiell arbeidstaker, for sammen å finne den riktige personen for en gitt stilling.

Med bred erfaring fra salg og ledelse finner vi løsningen for våre kunder gjennom en trygg og effektiv ansettelsesprosess. Headhunting, nettverk og tradisjonelle kanaler er viktige områder for oss i jakten på riktig kandidat. Drømmejobben er kanskje nærmere enn du aner, kanskje du er kandidaten vi søker?

Registrer deg i vårt jobbsøkersystem, Jobreg.no. Der finner du oversikt over alle ledige stillinger vi kan tilby deg. Er du i tvil om du er riktig kandidat for en stilling, eller hvilke stillinger som kan passe for deg? Da er det bare å kontakte Cee Solutions, så finner vi ut av det sammen.

Vi ønsker å gjøre både deg som jobbsøker og bedriften fornøyd med valget sitt.

callcenterlife
Rett person til rett stilling

Finn den riktig ledig stilling for deg

Cee Solutions kan hjelpe deg med å finne spennende og utfordrende ledige stillinger i hele landet. Som et lite men fokusert bemanningsbyrå, har vi spisskompetansen som skal til for at vi sammen kan finne frem til riktig jobb for deg. Kanskje du til og med kan finne drømmejobben!

Bemanningsaktiviteten i Oslo og Norge er stor. Vi har fokus på å finne de riktige og kvalifiserte arbeidstakere til de mange ledige stillingene innen mange bransjer. Det er i dag stor aktivitet innenfor web og IT, som er en bransje i stadig vekst, hvor det er mange ledige stillinger og stor etterspørsel etter dyktige kandidater.

Cee Solutions vil hjelpe, guide og veilede deg til å finne ledige stillinger og jobber som vil passe deg. Ta kontakt med Cee Solutions bemanningsbyrå i dag, så skal vi sammen finne en ledig stilling som er skreddersydd for deg.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
La oss ta en uforpliktende prat over en kaffe.

Kontakt oss på telefon nummer 46 38 89 10 eller legg igjen navn og nummer under og vi ringer deg opp igjen.