Vikarbyrå Oslo

Kontakt oss

Vikarbyrået som utfyller dine behov

Cee Solutions AS ble stiftet som eget vikarbyrå i Oslo av personer med solid erfaring fra salg og ledelse i 2013. Vi ønsker at du skal være i trygge, kompetente hender og ha en samarbeidspartner innen bemanning, vikariater samt fast rekruttering du virkelig kan stole på. Vi er vikarbyrået som finner riktig kandidat som utfyller dine vikarbehov.

Vi finner kompetente ansatte via headhunting og nettverk samt tradisjonelle kanaler. Vi jobber tett mot våre kunder som støtte og rådgivere mot felles mål sammen med gode kandidater.

For å oppnå best mulig resultat for våre kunder, skreddersyr vi hvert oppdrag. Vi vil i den sammenheng være rådgivende med hensyn til om kompetansebehovet best dekkes gjennom fast- eller midlertidig ansettelse gjennom vårt vikarbyrå i Oslo. På vårt vikarbyrå i Oslo har vi gode erfaringer med vikariater der tradisjonell rekruttering og bemanning tidligere har vært å foretrekke.

Rett person til rett stilling
Vi bemanner kjapt og effektivt

Sammen finner vi den beste løsningen for deg

Med bred erfaring fra salg og ledelse finner vi sammen løsningen for våre kunder gjennom en trygg og effektiv vikariatprosess. Vår erfaring gjør oss i stand til å finne riktig vikar, til riktig tid.

Vi finner kompetente ansatte i Oslo via headhunting og nettverk samt tradisjonelle kanaler. Vi jobber tett mot våre kunder som gode støttespillere og rådgivere mot det felles mål om å finne de best kvalifiserte og pålitelige kandidatene for deres behov.

Vårt vikarbyrå i Oslo påtar seg både individuelle vikariatoppdrag og volumansettelser. Ønsker du å gjøre noe av bemanningen, kan vi bistå med den delen du ikke ønsker å gjennomføre selv. Vi er fleksible og imøtekommende.

Vi gjør en førstesortering av søknader og presentere de mest aktuelle søkerne, sjekke referanser, gjennomføre tester eller komme med en ”second opinion”. Vårt vikarbyrå i Oslo kan også fungere som en ekstern spesialist når du utfører bemanning innad i bedriften eller foretar omorganiseringer.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.
Vi er vikarbyrået i Oslo som tar dine ønsker og behov på alvor.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
La oss ta en uforpliktende prat over en kaffe.

Kontakt oss på telefon nummer 46 38 89 10 eller legg igjen navn og nummer under og vi ringer deg opp igjen.